Reviews

Fam. Appel via ons gastenboek
november 2022, 6p.
Wat een geweldig huis en zo’n fijn ontvangst. Super gastvrij en ook een geweldige winkel! We hebben een heerlijke nacht gehad en 2 leuke dagen. Tot in maart.

Ruud via ons gastenboek
november 2022, 2p.
Een heerlijke overnachting gehad in deze sfeervolle b&b. Allerhartelijkste ontvangst én flexibiliteit van Wilma en Marianne! Een heel prettige ervaring.

Neil via ons gastenboek
november 2022, 2p.
Thank you for your hospitality in your beautiful home! All my good wishes to you.

 Annemarie via AirBnB: 5 sterren
november 2022, 6p.
Wilma en Marianne zijn geweldige gastvrouwen. We hebben ontzettend genoten in hun mooie huis. Het is een hele fijne plek. We hebben heerlijk geslapen en het ontbijt was ook heerlijk. Tot in maart!

Annemarie via ons gastenboek
november 2022, 6p.
Hartelijke ontvangst en verzorging. Ik heb heerlijk geslapen en het ontbijt was zeer goed. Hopelijk komen we volgend jaar weer terug.

Helen via AirBnB: 5 sterren
oktober 2022, 2p.
Wilma and Marianne made us feel very welcome. The accommodation was very comfortable and we enjoyed our stay. A lovely touch was the tea and cake we were invited to on arrival.

Tineke en Siebold via ons gastenboek
oktober 2022, 2p.
Overnacht in de B en B in Twijzelerheide, valk bij mijn geboorteplaats Twijzel. Eerst een hartelijke ontvangst door de 2 dames met een kopje koffie. Goed geslapen op een kamer voorzien van alle comfort. Lekker goed voorzien ontbijt, wat wil een mens nog meer!? Misschien tot ziens!

Klaas via AirBnB; 4 sterren
oktober 2022, 2p.
Hartelijke ontvangst, oud maar prachtig huis, ’s avonds wel wat geluidshinder van het verkeer, ’s nachts erg rustig, uitgebreid ontbijt naar keuze. Zeer tevreden over deze B&B. Zouden hier zeker weer voor kiezen wanneer we in deze buurt overnachting zoeken.

Rob en Hennie via ons gastenboek
september 2022, 2p.
We hebben al vele B&Bs bezocht en deze kan in het rijtje van de 3G’s: goed, gezellig en gastvrij. We hebben heerlijk geslapen en ontbeten. Bedankt voor deze fijne overnachting en misschien tot ziens.

Hinke via AirBnB; 4 sterren
september 2022, 2p.
Een heerlijke plek om na een bruiloft te slapen met de volgende ochtend een lekker ontbijtje. Ook de winkel van Marian is zeker de moeite waard!!

Nicolas via AirBnB: 5 sterren
augustus 2022, 4p.

Very lovely host! Very friendly and helpful!

Roxana via AirBnB: 5 sterren
augustus 2022, 2p.
Fantastic hosts, yould come here again only for that! Nice authentic dutch house, rooms upstairs, clean & comfy! Very clean bathroom with everything you need. Very beautiful garden in the back, where you can work or just enjoy a coffee. There is parking space available in front of the property. Felt safe, we had no problems, as it’s a small village. Very quiet location. The 2 beagle dogs are so cute and you could pet them all day. Couldnt recommend enough !

Kurt via AirBnB: 4 sterren
augustus 2022, 2p.

We werden hartelijk ontvangen door Wilma en Marianne en de 2 honden. Het huis is erg huiselijk ingericht en netjes. De kamer was erg warm, maar gelukkig had Wilma er een ventilator voorzien. Het ontbijt is alles wat je nodig hebt om de dag te starten. Wilma en Marianne zijn oprecht bezorgd over het welzijn van hun gasten. Wij hadden onze fietsen bij en hebben een leuke ‘dorpenroute’ gedaan in het nationaal park de alde feanen. Leeuwarden is ook een erg gezellige stad om te bezoeken. Als we in de buurt zijn komen we graag hier terug.

Kurt en Filip via ons gastenboek
augustus 2022, 2p.
Hartelijk dank voor de gastvrijheid. We hebben genoten van ons verblijf, de fietstochten en het bezoek aan Leeuwarden. Het ontbijt was heerlijk!

Chad via AirBnB: 5 sterren
augustus 2022, 2p.
Wonderful hosts of a super clean and cozy B&B. The breakfast is hearty with something for everyone. It was the perfect place to stay for our cycling daytrips to the gorgeous National Park Alde Feanen, Dokkum and Park Lauwersmeer and Waddenzee. Wilma and Marianne are eager to make you feel at home.

Roeline via AirBnB:  4 sterren
augustus 2022, 4p.
Het was een heerlijk verblijf in de B&B. We werden goed verzorgd en hebben heerlijk in de tuin ontbeten. Ook de locatie is prachtig, midden in Friesland!

Menno, Marjanneke, Roeline en Dieuwke via ons gastenboek
augustus 2022, 4p.
Wat een leuke B&B met twee lieve gastvrouwen. Heerlijk ontbeten in de tuin en ook het naastgelegen winkeltje is erg leuk om gezien te hebben. We hebben ons erg thuisgevoeld! 
Ongekende gastvrijheid. Zelfs met de glutenallergie van 1 van ons werd helemaal rekening mee gehouden.

Edgar en Wendy via AirBnB: 5 sterren
augustus 2022, 2p.
Een hartelijk ontvangst in een B&B dat met liefde wordt bedreven. Wilma en Marianne zijn vriendelijk en gastvrij. De ruimte was schoon en comfortabel. We mochten gebruik maken van de wasmachine en de tuin. Marianne heeft ‘s avonds heerlijk voor ons gekookt en het Oud Fries ontbijt was stevig maar erg lekker. Een aanrader.

Michel via AirBnB: 4 sterren
augustus 2022, 2p.
Goed verblijf om vanaf daar te starten voor een fiets tocht

Michel en Martine via ons gastenboek
augustus 2022, 2p.
Prima plekje voor een overnachting, gezellige kamer en ontbijtkamer. De dames zijn erg gastvrij en vriendelijk.

A. via AirBnB: 4 sterren
augustus 2022, 4p.
Een hele gastvrije ontvangst door Wilma. Met een ijsje en een koud drankje in de prachtige tuin.

Hans, Anita, Rick en Chris via ons gastenboek
augustus 2022, 4p.
Na een gezellig en welkom ontvangst in de prachtige tuin en een kleine rondleiding hebben we heerlijk geslapen op de nette en gezellige kamers.
Van Wilma zelfs nog wat bloemzaden meegekregen in onze tuin. Wat een gastvriendelijkheid!

Angélica via AirBnB: 5 sterren
augustus 2022, 2p.
Soggiorno perfetto. Consiglio di accogliere l’opzione della cena tradizionale Frisone, è buonissimo tutto. La collazione è molto abbondante e di altissima qualità. Trovi tutte le comodità in casa de Wilma, sono molto disponibili e cordiali.

Atilla via AirBnB:  5 sterren
augustus 2022, 4p.
We spent a lovely night here. The hosts were super friendly. Our daughter really fell in love with the cute beagle dogs 🙂

Ben via AirBnB: 5 sterren
augustus 2022, 2p.
Ondanks een korte termijn boeking zijn we heel hartelijk ontvangen .
We hebben genoten van oprechte interesse en een heerlijke maaltijd in de prachtige (bloemen) tuin.
Bijzonder mooi klassiek huis.
Fijne bedden en mooie (schone) kamer.
Sanitair / linnen, allemaal keurig geregeld .
Helemaal niets mis mee.

Bianca en Ben via ons gastenboek
augustus 2022, 2p.
We hebben genoten van een heel warm ontvangst en een tot in detail georganiseerde overnachting in jullie prachtige huis!
Gisteravond heerlijk in de tuin, tussen de bloemen, gezeten.
Ideaal voor onze 2daagse Friesland trip.
Dames, bedankt voor het gastvrije ontvangst!

Naomi via AirBnB: 5 sterren
augustus 2022, 2p.
Hartelijk ontvangst, zeer gastvrij en Wilma en Marianne zijn fijn gezelschap! Daarnaast ook een mooie locatie met twee leuke Beagles als verassing. Wat ook leuk is, is dat er een winkeltje te vinden is van Marianne naast de airbnb. Zeker een aanrader!

André en Judith via ons gastenboek
augustus 2022, 2 p.
Heerlijk geslapen. Lekker ontbijtje. Gastvrij ontvangen. ’s Avonds lekker op het terrasje gezeten.

Rosemarie via AirBnB
augustus 2022, 2p.
Heel gezellig om daar te verblijven, openingen dames, keurig ingerichte kamer

Rosemarie en Johanna via ons gastenboek: 5 sterren
augustus 2022; 2 p.
Wat een fijne plek om te zijn! Allereerst al door de hartelijke ontvangst van Marianne en Wilma.

We hadden een fijne kamer, alles prima voor elkaar. Wat ook erg fijn was; “het ontbijtkamertje” beneden, waar we gisteravond onze bestelde maaltijd konden eten.
Dat je zelf koffie en thee kunt maken of iets uit de koelkast kunt gebruiken is een prima service.
Kortom, lieve gastvrouwen een 5***** van ons!
Hartelijke groet van Rosemarie en Johanna

Sabine via AirBnB: 4 sterren
augustus 2022; 6 p.
Der Empfang war sehr herzlich und persönlich. Wir fühlten uns während dem ganzen Aufenthalt gut betreut und erhielten guten Ideen für Restaurants und mögliche Unternehmungen. Die Zimmer waren zweckmässig und sauber. Das Frühstück wurde mit viel Liebe zubereitet. Vielen Dank an Wilma und Marianne!

J. via AirBnB: 5 sterren
juli 2022; 2 p.
Na een heel hartelijk ontvangst, een kleine rondleiding gehad door het hele mooie huis en tuin, de kamer die we geboekt hadden was ruim, gezellig en heel netjes en schoon. Het avond eten konden we in de tuin of binnen geserveerd krijgen en was heerlijk en goed verzorgd, ontbijt super lekker en de keuze uit een continentaal of engels ontbijt. De dames doen er alles aan om je een leuke, relaxte tijd te bezorgen waarin je thuis en welkom voelt Kortom een echte aanrader

Lara via AirBnB: 4 sterren
juli 2022; 6 p.
In deze B&B word je heel hartelijk ontvangen. Hij ligt in een mooie omgeving en biedt heel veel mogelijkheden als uitvalsbasis voor erg leuke tochten in het mooie Friesland!

Mini via AirBnB: 4 sterren
juli 2022; 6 p.
Lekker ontbijt. Comfortabel bed. Parkeren voor de deur.

Andrew via AirBnB: 5 sterren
juli 2022; 6 p.
A wonderful stay! Very friendly hosts and a very beautiful home! Highly recommend.