De Tocht Overnachten

Spektakel ‘De Tocht’

Spektakel musical ‘De Tocht’ laat de magie van De Elfstedentocht tot leven komen in het speciaal gebouwde Friso Theater met een ijsvloer van 2.000m2. Voor iedereen die ervan droomt om ooit nog een Elfstedentocht mee te maken; na ruim 25 jaar wachten is het eindelijk zover: ‘It giet oan’!

Je kunt nu al tickets bestellen om de magie van de Elfstedentocht te beleven. Klik daarvoor op deze link, je komt dan terecht op de website van ‘De Tocht’.

De Tocht Overnachten

Overnachten buiten de stad biedt verschillende voordelen. Je kunt daarom natuurlijk voor én na De Tocht overnachten bij B&B Klassiek.  Met de auto ben je binnen een half uur van deur tot deur. Verblijf tijdens je bezoek zonder extra toeslagen; wij hanteren onze normale, gunstige kamerprijs. Ook kun je bij ons, kosteloos, op eigen terrein parkeren. 

De Tocht Overnachten boeken

Wil je in verband met De Tocht overnachten bij B&B Klassiek? Klik dan op deze link, je komt dan terecht op de website van Booking.com.

De Tocht muzikaal theater

De Elfstedentocht kenmerkt zich door extreme uitersten. Van de warmte en het feest in de Friese steden tot de kou een eenzaamheid op de kilometers ijs daartussen. De rock georiënteerde muziek sluit aan op dit contrast en geeft De Tocht haar bijzondere geluid, van start tot finish.

In een Nederlandstalige muzikale theaterbeleving neemt Musical De Tocht je mee in het indrukwekkende verhaal van vijf vroegere schaatsvrienden die elkaar in de loop der jaren uit het oog verloren zijn. Maar in hun jongere jaren deden ze elkaar een belofte: als De Tocht ooit nog een keer komt, dan rijden we hem samen uit. Belofte maakt schuld, zeker aangezien één van de vrienden een geheim bij zich draagt, waardoor er veel meer op het spel staat dan enkel het halen van het kruisje.

Is de band van vroeger sterk genoeg of verliezen ze op de Bonkevaart meer dan ze vooraf hadden kunnen bedenken? Musical De Tocht vertelt een verhaal van afzien, passie, verbroedering en keuzes maken. De Elfstedentocht als metafoor voor het leven. Vallen en opstaan, samen en alleen. Met indrukwekkende muziek, pakkende liedteksten en het ijzingwekkende mooie decor van de Friese elf steden.